Kik vagyunk?

A Perico Építőipari Kft. 1991-ben jött létre. Cégünk fő profilja a minőségi transzportbeton gyártás. Első betontelepünket a budakalászi sóderbánya területén építettük fel, a Luppa tó mellet melyet cégünk a helyi önkormányzattól bérelt.

A kemény munkának és a lüktető piaci igénynek köszönhettük, hogy napi szinten 300 - 400 köbmétert tudtunk legyártani egy fél köbméteres keverővel. Megrendelő partnereink választása nem csak a munkamorálunk miatt esett ránk, hanem mert biztosítani tudtuk a folyamatos minőséget.

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően egy újabb betonüzemet hoztunk létre, mely már a cég tulajdona lett. 1995-ben Gödön, már egy modernebb rendszert állítottunk fel, egy 1 köbméteres TEKA betonkeverővel. Itt már beindítottuk a betonelem gyártást is. Németországból behozott félautomata betonelemgyártó berendezések segítségével. Palettánkat bővítettük többfajta zsalukő, térkő, pillérkő, szegélykő és más üreges falazó elemmel.

Idő közben a budakalászi telephelyünket átköltöztettük Őrbottyán-Csomád ipari-major területére, mely a gödi telephez hasonlóan, a cég tulajdonát képezi. Csomádi üzemünkben csak transzportbeton gyártásával foglalkozunk, melyet egy teljesen automatizált a legmodernebb elvárásoknak megfelelő keverővel biztosítunk. 

A mennyiség és a minőség biztosítása cégünknél garantált, hiszen a SOTIX Kft által hitelesített (EMALOG weighing systems) mérlegeinknek és a DIANTE Kft automata rendszerének köszönhetően a keverés minden mozzanata lekövethető és vevőink szállítólevelén megjelenik.

Családi vállalkozásunk minden területen hosszú távú kapcsolatokra építkezik, legyen szó saját csapatunkról, beszállítóinkról, partnereinkről és megrendelőinkről. Csapatunkban nagyon fontos szempont az olyan munkakörülmények megteremtése, ami nem csak lehetővé teszi a kényelmes minden napi munkát, de lehetőséget nyújt a folyamatos fejlődésre is. 

Beszállítóinkkal több mint 20-25 éves kapcsolatot ápolunk, akik segítsége és odaadása nélkül, nem tudnánk megfelelni a minőségi és mennyiségi elvárásoknak megrendelőink felé.

Megrendelőink, kivitelező partnereink bizalmát első sorban annak köszönhetjük, hogy minőségi és mennyiségi problémákkal nem kell foglalkozniuk amikor cégünk biztosítja a betont. 

Alvállalkozói stábunk rendkívül komoly gépparkkal rendelkezik, mind mixerek, pumix, pumpás autók, illetve billencses autók tekintetében garantálva a pontos, gyors és folyamatos szállítási feltételeket.

Miben segíthetük?

Betontermékek kis-, és nagykereskedelme

Cégünk zsalukő gyártás mellett, a betonEpag Kft termékeit is forgalmazza (www.betonepag.hu), mely... részletek

Betoneladás helyben vagy kiszállítva

A betonozás akadálymentes lebonyolítása érdekében, amennyiben szükséges, előre egyeztetett időpont... részletek

Betonszállítás

Transzportbeton kiszállítására úgynevezett mixer autók és billencs (darus) teherautók állnak... részletek

Betonpumpálás

Betonpumpa méretei méterben: 20méteres Pumix 23méteres Pumpa 32méteres Pumpa... részletek

Munkatársaink

Győrffy Erika

Tulajdonos-Ügyvezető
+36 30 977 0365
perico.erika@hotmail.hu

Herr Péter

Tulajdonos
+36 30 447 6565
info@pericobeton.hu

ifj. Herr Péter

Betonüzem vezető - Csomád
+36 30 469 0318
info@pericobeton.hu

Herr Tamás

Betonüzem vezető - Göd
+36 30 447 6565
info@pericobeton.hu